031 309 91 11 support@acconomy.com

Faktureringsprogram med acconomy

Vill du jobba snabbare, smartare och enklare med din fakturering? Att fakturera ska vara en smidig process – inte tvärtom.

Med acconomy får du mer än bara ett faktureringsprogram. Genom att använda acconomy kan du skapa fakturor med din egna logga och skicka direkt till din kunds e-post vilka sedan bokförs automatisk. Du kan även sälja faktura, ladda ner som PDF, E-faktura, skicka med posten. Allt i ett knapptryck, i samma system, närsomhelst.

Testa acconomy gratis i 3 månader, därefter 250 kr / mån (*faktureras årsvis). Säljer du dina fakturor till våra partners får du acconomy gratis!

Bokföringsprogram

Därför väljer våra kunder acconomy

=

Sälj fakturan, få dina pengar på kontot samma dag

Sälj din faktura kl 09:00, få dina pengar på kontot efter lunch samma dag!

=

Smidig fakturering via mobilen & läsplattor

Tydlig och enkel navigation – Snabb bokföring med superenkel fakturering.

=

Enkel bokföring online med molntjänst

Sköt din bokföring och fakturering online där du befinner dig.

=

Support dygnet runt

Om det skulle krångla för dig? Nås dygnet runt alla dagar i veckan.

Bli kund redan idag

Signera bankid acconomy

Registrera enkelt med BankiD

skapa faktura acconomy

Skapa faktura i acconomy

sälj faktura acconomy

Sälj faktura, få betalt om två timmar

"Vi vill underlätta ditt företagande. Vi kan inte göra allt, men vi kan förenkla bokföringen för dig och erbjuda Sveriges snabbaste betalning av dina fakturor. Givetvis får alla våra factoringkunder acconomy gratis*.”

 

Olov Marchal - Grundare och VD acconomy

Fakturera nu, få betalt om två timmar

 • Fakturera via mobilen 100% 100%
 • Fakturera och bokför som du vill 100% 100%
 • Betalt samma dag du fakturerar 100% 100%

Funktioner som acconomys faktureringsprogram erbjuder

 • API:er för enkel överföring
 • Mobilanpassat program
 • Export och import av register
 • Autokontering inkl. verifikationer
 • Huvudbok
 • ROT- och RUT-fakturor

 

 • Reskontra
 • Kundregister
 • Fakturering
 • Leverantörsfakturor
 • Obegränsat antal användare

 

 • Support 24/7
 • Dokumenthantering
 • Artikelregister
 • Påminnelser
 • Fakturaköp
 • Verifikationslista

Företag som också valt ett enklare faktureringsprogram

Golvsliparna

Golvsliparna i Väst AB

Mathias Millblad

“Lättförståeligt system för att skapa ROT-fakturor i.”

solklar

Solklar Markis & Persienn AB

Stephan Nilsson

“Väldigt användarvänligt att skapa rot-och rutavdrag.”

Herus

Herus Entreprenad AB

Marcin Mielewczyk

“Mycket smidigt system för att göra rot och rut.”

Vilken tillgänglighet har ni på er support när jag använder ert faktureringsprogram?

Vi på acconomy är själva entreprenörer och har således full förståelse för att våra användare har alternativa och varierande arbetstider. Fakturering brukar med andra ord ske när man har tid, vilket kan vara närsomhelst under dygnet. Att då stöta på patrull i samband med fakturering, och inte komma vidare, är ineffektivt och frustrerande.

Därför har vi valt att ha vår support öppen dygnet runt.

Kontakta vår support 24/7

Vi vet att hjälp behövs under alla dygnets timmar. Vi har support öppet dygnet runt!

 

Telefon: 031-309 91 11

E-post: support@acconomy.com

Kan jag skicka e-faktura via acconomys faktureringprogram?

Ja, du som användare kan snabbt och enkelt skapa och skicka en e-faktura. Det ger dig full kontroll och spårbarhet på alla dina e-fakturor. I och med att din fakturering sker online med e-faktura, blir hela processen så pass smidig att du enkelt kan fakturera i mobilen. Fakturering on the go, helt enkelt.

Faktureringsprogram online

På acconomy strävar vi efter att vara Sveriges bästa faktureringsprogram online för små och medelstora aktiebolag och enskilda firmor samt övriga bolagsformer som handelsbolag, kommanditbolag etc. dvs. samtliga bolagsformer som på ett effektivt sätt vill skapa tydliga och snygga fakturor. De funktioner som vårt faktureringsprogram har att erbjuda, gör programmet perfekt lämpat för såväl större som mindre företag, där du snabbt kan komma igång och direkt få full koll på din fakturering.

Hur minskar du antalet obetalda fakturor?

“Vi ser en tydlig trend i form av kortare tid mellan det att fakturan förfaller till det att första påminnelsen skickas ut. Ytterliggare en trend vi kan se som minskar antalet obetalda fakturor är att ringa upp kunden som inte betalat för sig. Detta kan vara både obekvämt och jobbigt och därför drar sig många för det. När du säljer dina fakturor får du, förutom en affärspartner, hjälp med att ta snabbare action på de förfallna fakturorna. Detta genom kontroll, snabba och konsekventa påminnelser och därefter personliga och konstruktiva samtal med en tydligt dokumenterad deadline för inbetalningar. Detta är ett mycket effektivt sätt för att minska antalet och därmed summan på obetalda fakturor.”

Vad är ett bra faktureringsprogram?

Ett bra faktureringsprogram gör det möjligt att snabbt och enkelt att skapa fakturor och skicka fakturor. När du jobbar med vårt faktureringsprogram sparar du både pengar och tid på att det är lättarbetat. Ett bra faktureringsprogram är också enkelt att starta upp och komma igång med. Testa oss i 3 månader gratis – skulle du dessutom börja använda dig av våra faktoringtjänster i samma system och få betalt för dina fakturor samma dag som du skickar dem så har du faktureringsprogrammet gratis hela 2022.

5 saker att tänka på när du ska skicka fakturor

Skriver du fel uppgifter på fakturan kostar det dig snabbt massa dyrbar tid och kan fördröja betalningen av din faktura – helt i onödan. Nedan följer fem tips från oss på acconomy att hålla koll på vid fakturering.

1. Välj inte ett fakturadatum som löpnummer

Enligt de lagar och regler som gäller måste fakturorna vara försedda med en löpande nummerserie som är obruten under hela ditt räkenskapsår. Krångla inte till det när du ska fakturera och kör med en löpande nummerserie enligt 1, 2, 3 osv. Annars blir det snabbt svårt att hålla koll. Låt fakturanummer vara en helt egen nummerserie, oberoende av fakturadatum.

3. Inkludera alltid fullständiga uppgifter om ditt företag

Använd dig av våra fakturamallar när du sätter igång med faktureringen och var noggrann med att fylla i grunduppgifterna, både vad gäller ditt företag och dina kunder, för att alltid säkerställa korrekta uppgifter i fakturorna.

5. Se till att ange korrekt mottagare

Se till så dina fakturor innehåller korrekta uppgifter som företagsnamn, adress och organisationsnummer. Tänk på att om det är ett företag som är mottagare, måste rätt företagsnamn framgå eftersom mottagaren annars inte har någon avdragsrätt på momsen på den faktura du skickar. I acconomy är funktionen att man kan ange uppslag både för företag och privatpersoner.

2. Se till att ha rätt momssats på dina fakturor

Se från start till att alla dina fakturor får rätt momssats. Är du osäker, hör av dig till din redovisningsbyrå, revisor eller googla dig fram svaret. Fördelar i acconomy som faktureringsprogram är att du kan koppla momssats till artiklar. På så sätt underlättas momsredovisning samt artiklar med olika momssatser på samma faktura.

4. Ange vilken momssats som gäller

På dina fakturor är du alltid skyldig att upplysa om vilken momssats som gäller. Fyll alltid i vilken momssats du använder och se till att slutsumman för både exklusive och inklusive moms är med.

Vanliga frågor om faktureringsprogram

Vad är ett bra faktureringsprogram?

Ett bra faktureringsprogram ska ge dig full koll på din fakturering i alla led och erbjuda de funktioner du behöver.

Väljer du acconomy, får du ett lätthanterligt faktureringsprogram som går snabbt att sätta sig in i, vilket du kommer att spara både tid och pengar på. I vårt faktureringsprogram får du full tillgång till alla funktioner som du behöver – från att skapa fakturor och skicka dem, till automatisk bokföring. Allt i ett enda knapptryck

Gratis faktureringsprogram till Prioritet och Euro Finans kunder – hur är det möjligt?

Hur är det möjligt att vi på acconomy kan ge dig ett gratis faktureringsprogram? Vår investerare och största ägare Prioritet Group har som idé att hjälpa bolag med att förbättra sin kassalikviditet genom olika former av factoringtjänster.

Använder du dig av acconomy i kombination med deras factoringtjänst förenklar du det administrativa arbetet och hanteringen, vilket innebär en vinn-vinn-situation då båda parter tjänar på detta. Möjligheten finns att få betalt för din faktura bara inom några timmar efter det att du har skickat fakturan till din kund.

 

Använd acconomys faktureringssystem gratis hela 2022

Behöver du snabba upp dina betalningar av dina fakturor och väljer att även använda någon av factoringtjänsterna, får du använda acconomys faktureringsprogram gratis året ut under hela 2022. Naturligtvis får du obegränsad tillgång till programmets alla funktioner.