031 309 91 11 support@acconomy.com

Bokföringsprogram med Sveriges snabbaste betalning

Välkommen till acconomy! Sveriges enklaste bokföringsprogram med Sveriges snabbaste betalning av dina fakturor.

Testa acconomy gratis i 3 månader, därefter 250 kr / mån (*faktureras årsvis). Säljer du dina fakturor till våra partners får du acconomy gratis!

Bokföringsprogram

Därför väljer våra kunder acconomy

=

Sälj fakturan, få dina pengar på kontot samma dag

Sälj din faktura kl 09:00, få dina pengar på kontot efter lunch samma dag!

=

Smidig fakturering via mobilen & läsplattor

Tydlig och enkel navigation – Snabb bokföring med superenkel fakturering.

=

Enkel bokföring online med molntjänst

Sköt din bokföring och fakturering online där du befinner dig.

=

Support dygnet runt

Om det skulle krångla för dig? Nås dygnet runt alla dagar i veckan.

Så här kommer du igång

Registrera dig snabbt och enkelt med BankID

bokföring acconomy

Enkel import av data och automatisk bokföring

acconomy sei filer

Så säljer du din faktura och får betalt direkt

acconomy sälj faktura

“Vi vill underlätta ditt företagande. Vi kan inte göra allt, men vi kan förenkla bokföringen för dig och erbjuda Sveriges snabbaste betalning av dina fakturor. Givetvis får alla våra factoringkunder acconomy gratis*.”

Olov Marchal – Grundare och VD acconomy.

Några nöjda kunder

Nordic Food & Transport Stockholm

"Jag använder Acconomy för fakturering och det har aldrig varit enklare!

Jag är mycket nöjd med systemet och speciellt tacksam för den flexibla och tillgängliga supporten som jag kan nå dygnets alla timmar".

Robel Zeremesmer

Ekonomistyrning AB

"Vi hjälper en del Acconomy-användare med bokföringen, både vi och våra kunder är mycket nöjda med systemet. Det är enkelt, användarvänligt men samtidigt mycket komplett. Perfekt för små och medelstora bolag både för den bokföringskunniga som sköter det mesta själv och för den som bara sköter delar såsom faktureringen själv. Att man dessutom har obergänsat med licenser/ användare är toppen!"

Mikael Runmalm

Monki

"Jag är från början fakturaköpskund och fakturerade via ett annat system men då Acconomy ingick i årsavgiften valde jag att prova. Jag är mycket nöjd med systemet och speciellt med hur enkelt det är att sälja fakturor med bara ett knapptryck. Det är snabbt, enkelt och jag får en tydlig överblick av fakturans status. Jag uppskattar dessutom möjligheten att få en kontaktperson på bolaget, det känns tryggt att veta att det bara är ett samtal bort. Att jag alltid får snabba svar och besked på mina frågor eller funderingar är även ett stort plus!"

Henrik Magnusson

Fors förklarar hur det funkar med acconomy.

Hej, jag heter Elin Fors. Nedan har du några förklaring på det viktigaste du behöver veta om acconomy och hur det fungerar, vi ses!

HUR DU FIXAR INSTÄLLNINGARNA

HUR DU SKAPAR EN FAKTURA

acconomys enkla bokföringsprogram i korthet

 • Funktioner som acconomys bokföringsprogram erbjuder
 • Tips för att välja det bästa bokföringsprogrammet
 • Vad betyder de olika funktionerna?
 • Bokför utbetalningar enligt ROT och RUT från Skatteverket
 • Bokföringsprogram online – oavsett bolagsform
 • Spara pengar – sköt din egen bokföring
 • Tips för smartare bokföring
 • Byta bokföringsprogram online
 • Fördelar med acconomy bokföringsprogram
 • Support 24/7 via telefon och e-post
 • Vanliga frågor och svar om bokföringsprogram
 • Därför väljer våra kunder acconomy som bokföringsprogram
acconomy bokföringsprogram

Fakturera nu, få betalt om 2 timmar

Tips för att välja det bästa bokföringsprogrammet

Som företagare vill du gissningsvis ha ett bokföringsprogram som är både enkelt och billigt. Helst vill du kanske ha ett gratis bokföringsprogram där du kan hantera både bokföring och fakturering. Nedan har vi sammanställt några saker att tänka på i jakten på det bästa bokföringsprogrammet efter dina behov.

Välj ett webbaserat bokföringsprogram

Fördelarna med ett webbaserat bokföringsprogram är många:

 • Du kommer åt din bokföring var du än är.
 • Ditt bokföringsprogram är alltid uppdaterat.
 • Du slipper onödig pappershantering.
 • Du har alltid backup.

Välj ett program där du kan ha flera användare

Även om du just nu driver en enskild firma på egen hand, kanske företaget växer på sikt. Eller så vill du få hjälp med bokföring i framtiden. Då är det viktigt att kunna lägga till fler användare i ditt bokföringsprogram. Du kan också spara tid när du enkelt lägger till din redovisningskonsult direkt i programmet.

Kombinerat program för bokföring/fakturering

Känns det smidigt att samla bokföring och fakturering på samma ställe? Då ska du med fördel välja ett program som har båda dessa funktioner. I acconomy kan du kombinera bokföring/fakturering och enkelt hantera bokföringen och fakturorna via valfri enhet.

Bokföringsprogram som är enkelt och gratis

Enkelt och gratis, det låter väl som det bästa? Bokföringsprogram kan vara precis så bra. I acconomy kan du koppla ihop fakturering med bokföring för att dina fakturor ska bokföras automatiskt. Du kan även göra dina fakturor personliga genom att bland annat applicera din egen logotyp. Dessutom är det helt gratis om du även ansluter till vår factoringtjänst.

Vilka behov har du?

Du vet såklart bäst vilka behov du och ditt företag har när det kommer till bokföring, och kom då ihåg att det bästa bokföringsprogrammet är det program som erbjuder vad ditt företag behöver.

Är det viktig för dig att snabbt kunna få hjälp och svar på frågor som dyker upp? Är det viktigt att kunna ta ut rapporter eller hålla kundregister? Oavsett vad, är det viktigt att du hittar ett bokföringsprogram som erbjuder det du vill ha. Bokföringen behöver inte vara bara huvudvärk och det kommer ge lön för mödan när du väl sätter igång att jobba med den.

Vad betyder de olika funktionerna?

I acconomy ingår en rad smarta funktioner som underlättar bokföringen. Nedan går vi igenom några funktioner som ingår i programmet.

API:er för enkel överföring

En API (Application Program Interface) är ett protokoll som gör att olika program kan kommunicera och synka med varandra. Tack vare API:er kan du automatisera din bokföring.

Export och import av register

Har du ditt kundregister i Excel? Inga problem! Du importerar det enkelt direkt via bokföringsprogrammet. På samma sätt kan du också välja att exportera register eller rapporter du behöver få ut från programmet.

Balansrapport

I balansrapporten kan du se tillgångar, skulder och eget kapital. Rapporten uppdateras när du bokför och du kan enkelt gå in och titta i den när du vill. Ett bra sätt att hålla koll på hur det går för företaget.

Obegränsat antal användare

I acconomy har du alltid obegränsat antal användare. Det betyder att du och dina kollegor kan dela på arbetsbördan kring bokföringen utan att behöva dela användare.

Bokföringsprogram online – oavsett bolagsform

Med acconomy får du ett gratis bokföringsprogram som fungerar lika bra för dig som driver en enskild firma, som för dig som driver ett aktiebolag. Är du nystartad och ska just sätta igång med bokföring och fakturering? Tack vare att acconomy är ett webbaserat bokföringsprogram kan du sköta både bokföringen och faktureringen var du än befinner dig – via dator, surfplatta eller mobil.

Har du drivit företag ett tag och vill byta bokföringsprogram? Det är inga problem. Du kan enkelt föra över din tidigare bokföring till acconomy. Med hjälp av vårt system kan du på ett smidigt sätt importerar du dina SIE-filer eller Excel-register och kan komma igång direkt.

Har du några frågor?

Mobilanpassat program

Givetvis kan du använda acconomy även på din mobiltelefon, vilket gör bokföringen möjligt var du än befinner dig och närsomhelst.

Autokontering inkl. verifikationer

Med hjälp av autokontering eller automatkontering bokförs vissa moment i bokföringen automatiskt. Verifikationer skapas när du bokför via autokontering, manuellt eller när du till exempel skickar en faktura. Dessa kan du gå tillbaka till när du vill.

Bokför utbetalningar enligt ROT och RUT från Skatteverket

Att arbeta med ROT- eller RUT-fakturor i acconomy är enkelt. När du har valt fakturatyp, kommer systemet efterfråga all information som krävs för den specifika fakturatypen. Programmet samlar även in all information som Skatteverket kräver, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att på efterhand behöva komplettera något.

Med ett enkelt knapptryck avgör du vilka artiklar som ska ses som ROT- eller RUT-artiklar och systemet beräknar avdraget automatiskt utifrån det. Systemet räknar naturligtvis ut summan på avdraget och skulle du fakturera samma kund flera gånger, kommer systemet varna om maxbeloppet överskrids.

I acconomy kan du exportera en xml-fil (SKV:s egna format) som du sedan laddar upp på Skatteverkets hemsida där du begär utbetalning för din kunds avdrag. Naturligtvis följer acconomy de lagar och regler som gäller för ROT- och RUT-fakturering, samt beräknar avdraget korrekt utifrån det som gäller vid fakturering av ROT- och RUT-arbeten.

n

Bokföringsprogram

Testa gratis i 3 månader med acconomy som bokföringsprogram. Enkel integration, support som är öppet dygnet runt då vi vet hur viktigt det är att vara tillgänglig dygnets alla timmar.

l

Faktureringsprogram

acconomy är även ett faktureringsprogram med alla vitala funktioner. Dessutom i acconomy kan du sälja faktura och få pengarna inom 2 timmar. Du får bättre kassaflöde, vilket innebär att du inte behöver ligga ute med pengar som är dina för att betala löner och kostnader.

Bokföringsprogram online – oavsett bolagsform

Med acconomy får du ett gratis bokföringsprogram som fungerar lika bra för dig som driver en enskild firma, som för dig som driver ett aktiebolag. Är du nystartad och ska just sätta igång med bokföring och fakturering? Tack vare att acconomy är ett webbaserat bokföringsprogram kan du sköta både bokföringen och faktureringen var du än befinner dig – via dator, surfplatta eller mobil.

Har du drivit företag ett tag och vill byta bokföringsprogram? Det är inga problem. Du kan enkelt föra över din tidigare bokföring till acconomy. Med hjälp av vårt system kan du på ett smidigt sätt importerar du dina SIE-filer eller Excel-register och kan komma igång direkt.

För dig som driver eget företag eller aktiebolag

Oavsett om du driver en mindre enskild firma med ganska enkel bokföring eller om du driver ett större aktiebolag med många kunder, vill acconomy göra bokföring enkelt.

Full koll på din ekonomi

Programmet ger dig koll på hur det går för ditt företag och hjälper dig att hålla koll på firmans ekonomi, så att du slipper blanda ihop den med din privatekonomi. Bokföring behöver inte vara krångligt – tvärtom.

Spårbarhet med e-fakturor

Givetvis kan du som användare skicka e-fakturor via acconomy. I och med att din fakturering sker online med e-faktura, blir hela processen så pass smidig att du till och med kan fakturera på språng. Med e-fakturor behöver inte längre skicka omoderna pappersfakturor, vilket dessutom ger dig full kontroll och spårbarhet.

Fakturor bokförs automatiskt

När du skickar fakturan till din kund, bokförs den automatiskt i programmet och är således inget du behöver tänka på. Är du ute efter både ett faktureringsprogram och bokföringsprogram, behöver du inte leta mer. Ett program räcker.

Webbaserat bokföringsprogram

Eftersom det är ett webbaserat bokföringsprogram slipper du själv hålla koll på backup. Det fixar vi.

Programmet är dessutom mobilanpassat, vilket innebär att du alltid har din bokföring med dig. Lägg in kvitton, skicka fakturor eller bara kika in och kolla hur det går för ditt företag – var du än är.

Spara pengar – sköt din egen bokföring

När du väljer acconomy som bokföringsprogram kan du enkelt sköta din bokföring online på egen hand. I programmet sköter du smidigt det praktiska arbetet med att löpande registrera affärshändelser, såsom inköp, försäljning och löner på olika konton. Tack vare att det är ett webbaserat bokföringsprogram har du alltid tillgång till resultat- och balansrapporter.

Undvik misstagen

k

“Jag kan inte sånt där” är vanligt att höra bland nyblivna företagare när bokföring kommer på tal. Det kan du visst. Och desto mer insatt du blir, desto bättre koll får du på hur det går för ditt företag. Du måste inte vara ekonom för att kunna bokföra.

“Jag gör det där imorgon” är lätt att säga. Men plötsligt har du skjutit upp bokföringen så pass mycket att du drunknar i kvitton. Fördelen med ett bokföringsprogram online är att du kan lägga in kvitton direkt, var du än är. Att prokrastinera är lätt hänt, men det är hög tid att sluta med det.

“Det här klarar jag galant” tänker du kanske med ett självförtroende som växt med tiden. Det gör du säkert, men kom ihåg att fråga när du är osäker. Den bästa bokföringen är bokföringen som blir rätt. Kontakta vår support om du har frågor om programmet eller bokföring.

Tips för smartare bokföring

Kom ihåg att du gör bokföringen för din egen skull. Se det som att du gör ditt framtida jag en tjänst. Precis som med mycket annat, är planering och ordning ledorden för en smart bokföring. Det handlar inte bara om att ha koll på siffror och konton, utan också om struktur.

1. Skaffa rätt bokföringsprogram

Först och främst behöver du ett smart bokföringsprogram. Gärna ett webbaserat som erbjuder de tjänster du behöver för att lyckas med din bokföring. Kom ihåg att ställa krav när du väljer program. Om du skickar många RUT- eller ROT-fakturor bör du ha ett program med stöd för detta. Om ni är flera inom företaget som bör ha tillgång till bokföringen ska du välja ett program som erbjuder obegränsat antal användare.

3. Gör det bara

Har du gjort ett inköp? Redovisa ditt kvitto direkt i bokföringsprogrammet. Att samla kvitton på hög i bilen, på kontoret, i jackfickan och i kökslådan är sällan en lyckad strategi. Många bokföringsprogram erbjuder numera tjänster där du kan fota av kvitton och lägga in dem direkt med hjälp av din mobiltelefon. Men kom ihåg att även spara det fysiska kvittot i en bra pärm eller låda enligt föregående råd.
2. Håll reda på dina kvitton och papper

När någon frågar efter ett specifikt kvitto, ska du veta precis var du ska leta. Införskaffa pärmar, mappar eller lådor där du kan sortera dina kvitton och papper som rör ditt företagande. Ett bra tips är att ha en pärm för varje år med ett tydligt register för att kunna separera kvitton, fakturor och andra viktiga papper som kommer med företagandet. Att hålla ordning och reda är a och o.

4. Ha koll på viktiga datum
Det finns ett antal datum som kan bli riktigt dyra att missa som egenföretagare. Till exempel datumet när preliminärskatten ska vara betald, sista datumet för att deklarera eller det datum som arbetsgivaravgifterna ska betalas. Därför är det viktigt att du har koll på dessa datum. I gengäld får du mer tid och pengar över till att fokusera på din verksamhet och dina kunder. I ett bra bokföringsprogram brukar påminnelser för viktiga datum som dessa finnas, vilket ger dig färre saker att tänka på.

Byta bokföringsprogram online

Har du redan ett bokföringsprogram, men vill byta till acconomy? Kanske lever bokföringsprogrammet du redan har inte riktigt upp till dina förväntningar och du vill byta system, eller så kanske du vill testa några olika bokföringsprogram innan du bestämmer dig. Oavsett anledning, gör acconomys funktioner det enkelt för dig att byta bokföringsprogram.

1

Importera SIE-filer

Du kan enkelt importera din bokföringsdata från det bokföringsprogram du använt tidigare. Ladda upp dina SIE-filer i systemet och sen är du igång. Systemet är lätt att använda och det går utan problem att byta från andra program till acconomy.

2

Importera Excel-filer

Behöver du importera artikel-, kund- och leverantörsregister gör du det direkt online. Ladda bara upp dina Excel-filer, så dyker de upp i bokföringsprogrammet och du kan sätta igång och jobba.

Vi underlättar din vardag och hjälper dig att ta hand om både din bokföring och fakturering för att du ska kunna fokusera på ditt företags tillväxt istället.

Fördelar med acconomy bokföringsprogram

Vårt smarta bokföringsprogram gör det enkelt för dig att sköta bokföringen på egen hand. Även du som är ny som företagare ska känna dig trygg med att sköta din bokföring och fakturering i acconomy.

Gratis bokföringsprogram

Ansluter du dig även till våra factoringstjänster, är acconomy helt gratis. Investera dina pengar i din verksamhet och låt bokföringen vara kostnadsfri.

Lätt att byta till

Har du redan ett annat bokföringsprogram där du sköter din bokföring idag, är det inga som helst problem. Det är enkelt att importera all din bokföringsdata och dina kund-, artikel- och leverantörsregister till acconom

Du behöver bara ett program

Med acconomy sköter du både bokföring och fakturor på ett snabbt och smidigt sätt i samma program. Programmet är anpassat för att du ska kunna hantera företagets ekonomi på ett och samma ställe.

Bokför online

Om du ofta är på resande fot, eller sällan har tid att slå dig ner framför datorn, är acconomy ett perfekt system för dig. Du har alltid bokföringen i fickan eftersom programmet är webbaserat. Dessutom slipper du oroa dig för backup – den huvudvärken kan du med varm hand lämna över till oss.

Fakturera nu – få betalt om två timmar

Vår investerare och största ägare Prioritet Group har som idé att hjälpa bolag med att förbättra sin kassalikviditet genom olika former av factoringtjänster. Använder du dig av acconomy i kombination med deras factoringtjänst förenklar du det administrativa arbetet och hanteringen, vilket innebär en vinn-vinn-situation då båda parter tjänar på detta. Möjligheten finns då att få betalt för din faktura inom några timmar efter det att du har skickat fakturan till din kund.

Snabba svar på dina frågor

Tack vare att supporten är öppen dygnet runt får du alltid snabba svar och hjälp när frågor dyker upp. Och kom ihåg att det finns inga dumma frågor, särskilt inte när det gäller bokföring.

Support 24/7 via telefon och e-post

Många som driver en enskild firma eller ett mindre aktiebolag sköter det mesta som rör företaget på egen hand. Då är det skönt att snabbt få hjälp när frågor och problem dyker upp. Därför har vår support öppet dygnet runt och finns här för dig via mejl och telefon för att kunna hjälpa dig på det sätt du önskar när du behöver det.

Oavsett om du har skött din egen bokföring länge eller om du precis ska komma igång, är du varmt välkommen att kontakta oss för guidning genom acconomys smarta funktioner. Vi finns här för att du ska få det stöd du behöver med din bokföring. Inga frågor är för små eller för stora.

Telefon

Telefon: 031-309 91 11

Epost

support@acconomy.com

Vanliga frågor och svar om bokföringsprogram

FAQ bokföringsprogram

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vad är ett bra bokföringsprogram?
  Ett bra bokföringsprogram ska ge dig full koll på ditt företags ekonomi i alla led och erbjuda de funktioner du behöver. Väljer du acconomy, får du ett lätthanterligt bokföringsprogram som går snabbt att sätta sig in i, vilket du kommer att spara både tid och pengar på. I vårt bokföringsprogram får du full tillgång till alla funktioner som du behöver – från att skapa fakturor och skicka dem, till automatisk bokföring. Allt i ett enda knapptryckEtt bra bokföringsprogram ska ge dig full koll på ditt företags ekonomi i alla led och erbjuda de funktioner du behöver. Väljer du acconomy, får du ett lätthanterligt bokföringsprogram som går snabbt att sätta sig in i, vilket du kommer att spara både tid och pengar på. I vårt bokföringsprogram får du full tillgång till alla funktioner som du behöver – från att skapa fakturor och skicka dem, till automatisk bokföring. Allt i ett enda knapptryck
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Finns det gratis bokföringssystem?
  Ja, det gör det. Kanske funderar du över hur det är möjligt att vi på acconomy kan erbjuda dig ett gratis bokföringsprogram? Vår investerare och största ägare Prioritet Group har som idé att hjälpa bolag med att förbättra sin kassalikviditet genom olika former av factoringtjänster. Använder du dig av acconomy i kombination med deras factoringtjänst förenklar du det administrativa arbetet och hanteringen, vilket innebär en vinn-vinn-situation som båda parter tjänar på.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Är bokföringsprogram avdragsgillt?
  Ja, programmet är avdragsgillt, precis som det mesta som behövs för bolagets räkning.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vilken tillgänglighet har er support när jag använder ert bokföringsprogram?
  Vi på acconomy är själva entreprenörer och har således full förståelse för att våra användare har alternativa och varierande arbetstider. Fakturering och bokföring brukar med andra ord ske när man har tid, vilket kan vara närsomhelst under dygnet. Att då stöta på patrull, och inte komma vidare, är ineffektivt och frustrerande. Därför har vi valt att ha vår support öppen dygnet runt.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan jag skicka e-faktura via acconomys faktureringsprogram?
  Ja, du som användare kan snabbt och enkelt skapa och skicka en e-faktura. Det ger dig full kontroll och spårbarhet på alla dina e-fakturor. I och med att din fakturering sker online med e-faktura, blir hela processen så pass smidig att du enkelt kan fakturera i mobilen. Fakturering on the go, helt enkelt.

  Bokföringsprogram online

  På acconomy strävar vi efter att vara Sveriges bästa fakturerings- och bokföringsprogram online för små och medelstora aktiebolag och enskilda firmor som på ett effektivt sätt vill skapa tydliga och snygga fakturor. De funktioner som vårt bokföringsprogram har att erbjuda, gör programmet perfekt lämpat för såväl större som mindre företag, där du snabbt kan komma igång och direkt få stenkoll på din fakturering.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Finns det gratis bokföringssystem?
  Ja, det gör det. Kanske funderar du över hur det är möjligt att vi på acconomy kan erbjuda dig ett gratis bokföringsprogram? Vår investerare och största ägare Prioritet Group har som idé att hjälpa bolag med att förbättra sin kassalikviditet genom olika former av factoringtjänster. Använder du dig av acconomy i kombination med deras factoringtjänst förenklar du det administrativa arbetet och hanteringen, vilket innebär en vinn-vinn-situation som båda parter tjänar på.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vilken tillgänglighet har er support när jag använder ert bokföringsprogram?
  Absolut! Att arbeta med ROT- eller RUT-fakturor i acconomy är enkelt. När du har valt fakturatyp, kommer systemet att efterfråga all information som krävs för den specifika fakturatypen. Programmet samlar också in all information som Skatteverket kräver, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att på efterhand behöva komplettera något. Du kan självklart fakturera både artiklar som är avdragsgilla och artiklar som inte är det på samma faktura. Med ett enkelt knapptryck avgör du vilka artiklar som ska ses som ROT- eller RUT-artiklar och systemet beräknar avdraget automatiskt utifrån det. Systemet räknar ut summan på avdraget, och om du skulle fakturera samma kund flera gånger kommer systemet varna om maxbeloppet överskrids.

Använd acconomys fakturerings- och bokföringsprogram gratis under hela 2022

Behöver du snabba upp dina betalningar av dina fakturor och väljer att även använda någon av factoringtjänsterna, får du använda acconomys bokföringsprogram gratis året ut under hela 2022. Naturligtvis får du obegränsad tillgång till programmets alla funktioner.

Vilket bokföringsprogram är enklast?

Vilket bokföringsprogram som är det enklast är egentligen en smaksak och beror helt på hur dina behov och krav ser ut. Med acconomys fakturerings- och bokföringsprogram spelar det ingen roll om du driver enskild firma eller aktiebolag. Programmet är perfekt för dig som vill skicka fakturor på ett enkelt sätt, där fakturorna bokförs automatiskt i samband med att du skickar fakturorna till dina kunder.

Med acconomy får du ett program som är gratis och erbjuder funktioner som gör ditt företagande lite enklare. Använder du acconomy, behöver du inget annat program för att sköta företagets ekonomiska delar.

Vad är skillnaden på faktureringsmetoden och kontantmetoden?

För bokföring finns det finns två olika metoder: 1. faktureringsmetoden och 2. kontantmetoden. Faktureringsmetoden innebär att fakturan bokförs när den kommer in, medan kontantmetoden innebär att den bokförs när fakturan betalas.

Med acconomy får du ett mångsidigt system som fungerar både som faktureringsprogram och bokföringsprogram. När du skickar fakturan till din kund, bokförs den automatiskt i programmet. Därför är detta inget du behöver tänka på, då allt sker per automatik. Så, är du ute efter både ett faktureringsprogram och bokföringsprogram, behöver du inte leta mer. Ett program räcker.